Energy Business Park Arnhem

Uw bedrijfspand is een belangrijk visitekaartje. Het is dan ook een goed idee om, wanneer u bijvoorbeeld uw pand verbouwt of renoveert, daar een videoverslag van te laten maken. Daarin kunt u uw visie kwijt, en mensen virtueel een kijkje gunnen op uw werkplek. Het is ook een mooie manier om een statement te maken, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en strategie. Door de video in te zetten op uw site en social media, vergroot u uw zichtbaarheid op relatief voordelige wijze.

Bijgaande video is een voorbeeld daarvan. DNV GL betrok naar een nieuw kantoor op het Energy Business Park Arnhem, waardoor meerdere locaties voortaan op één plek gevestigd zijn. BAM Giesbers renoveerde het voormalige TenneT hoofdkantoor en zorgde voor een duurzame upgrade naar een BREEAM in use EXCELLENT label en Energielabel A.

Heeft u ook interesse in een professionele no-nonsense bedrijfsfilm? Bel Nico Hermenet van Videopromoties.nl: 0624251125.